Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Postezi cu #slatina650, poți câștiga
12.01.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 1041

Primăria Slatina îi provoacă pe toți cei care vor să transmită un mesaj de zilele orașului la competiție. Începe concursul #slatina650, desfășurat în mediul virtual, în cadrul căruia orice persoană, în orice colț al lumii s-ar afla, poate să transmită gândurile sau fotografiile cu si despre Slatina. La sfârșitul fiecărei postări trebuie să apară neapărat #slatina650.


 După lansarea site-ului www.slatina650.ro, Primăria Slatina anunță astăzi startul unei competiții on-line, #slatina650.
Toate mesajele cu #slatina650 vor fi centralizate în comunitatea on-line a celor care sărbătoresc, între 20 și 24 ianuarie, împreună cu autoritățile, Zilele Slatinei.
Toate detaliile competiției on-line #slatina 650 pot fi studiate de participanți pe site-ul lansat recent. Tot aici, vizitatorii vor găsi informații importante despre oraș și personalitățile sale, dar și o galerie foto generoasă, cu Slatina veche și nouă.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Sancțiuni în perioada de prohibiție

A început perioada de prohibiție, dar braconierii nu au nicio limită. Jandarmii și reprezentanții Agenției Județene de Vânătoare și Pescuit Sportiv Olt au depistat, săptămâna aceasta, mai multe persoane care pescuiau ilegal. Au fost aplicate sancțiuni, iar uneltele de pescuit au fost confiscate. Autoritățile spun că vor intensifica acțiunile de control în această perioadă de prohibiție, atât ziua, cât și pe timp de noapte, pentru diminuarea braconajului pe râul Olt.
13 Apr 2018