Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Postezi cu #slatina650, poți câștiga
12.01.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 1018

Primăria Slatina îi provoacă pe toți cei care vor să transmită un mesaj de zilele orașului la competiție. Începe concursul #slatina650, desfășurat în mediul virtual, în cadrul căruia orice persoană, în orice colț al lumii s-ar afla, poate să transmită gândurile sau fotografiile cu si despre Slatina. La sfârșitul fiecărei postări trebuie să apară neapărat #slatina650.


 După lansarea site-ului www.slatina650.ro, Primăria Slatina anunță astăzi startul unei competiții on-line, #slatina650.
Toate mesajele cu #slatina650 vor fi centralizate în comunitatea on-line a celor care sărbătoresc, între 20 și 24 ianuarie, împreună cu autoritățile, Zilele Slatinei.
Toate detaliile competiției on-line #slatina 650 pot fi studiate de participanți pe site-ul lansat recent. Tot aici, vizitatorii vor găsi informații importante despre oraș și personalitățile sale, dar și o galerie foto generoasă, cu Slatina veche și nouă.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
DECLARATIA ZILEI
Slatina 650
OLTTV LIVE

Regulamentul de ridicare a mașinilor, în vigoare

Regulamentul care permite ridicarea mașinilor parcate ilegal, dar și pe cele abandonate în parcările din cartiere este în vigoare. Prefectura Olt a dat aviz pozitiv hotărârii Consiliului Local Slatina, care a aprobat recent noile reglementări. Reprezentanții municipalității spun însă că nu se grăbesc să îl pună în aplicare. Vor să îi informeze mai întâi pe oameni despre sancțiunile pe care le riscă, dacă nu îl vor respecta.
16 Ian 2018

Artiști de top, în concert la Zilele Slatinei

Amna și Holograf vin sâmbătă la Slatina și vor concerta pe Esplanadă, la finalul unei zile în care vom sărbători cu toții 650 de ani de atestare documentară a orașului. Duminică, Gala Superlativelor, care se va desfășura la Centrul Cultural „Eugen Ionescu”, este prezentată de Monica Davidescu și Aurelian Temișan, iar fetele de la Hypnotique și Marcel Pavel vor asigura buna dispoziție a celor din sală. Pentru seniori cântă, marțea viitoare, Corina Chiriac.
18 Ian 2018