Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
O nouă campanie pentru tichete sociale
12.01.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 724

Primăria Slatina anunță startul unei noi campanii de depunere a cererilor pentru tichetele sociale care vor ajunge la beneficiari înainte de Paște. Solicitările se depun în perioada 15 ianuarie-28 februarie, la toate cele zece puncte de distribuire deschise și în campaniile anterioare.


 Vor beneficia în continuare de tichete sociale în valoare de 100 de lei persoanele cu handicap grav sau accentuat și pensionarii cu venituri mici. În cazul vârstnicilor, plafonul de venituri s-a mărit, de la 1.000 lei lunar, cât a fost până acum, la 1.200 lei. Cu această măsură, autoritățile își doresc să vină în sprijinul a cât mai mulți pensionari, prin acordarea bonurilor valorice de Paște și de Crăciun.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
DECLARATIA ZILEI
Slatina 650
OLTTV LIVE

Regulamentul de ridicare a mașinilor, în vigoare

Regulamentul care permite ridicarea mașinilor parcate ilegal, dar și pe cele abandonate în parcările din cartiere este în vigoare. Prefectura Olt a dat aviz pozitiv hotărârii Consiliului Local Slatina, care a aprobat recent noile reglementări. Reprezentanții municipalității spun însă că nu se grăbesc să îl pună în aplicare. Vor să îi informeze mai întâi pe oameni despre sancțiunile pe care le riscă, dacă nu îl vor respecta.
16 Ian 2018

Artiști de top, în concert la Zilele Slatinei

Amna și Holograf vin sâmbătă la Slatina și vor concerta pe Esplanadă, la finalul unei zile în care vom sărbători cu toții 650 de ani de atestare documentară a orașului. Duminică, Gala Superlativelor, care se va desfășura la Centrul Cultural „Eugen Ionescu”, este prezentată de Monica Davidescu și Aurelian Temișan, iar fetele de la Hypnotique și Marcel Pavel vor asigura buna dispoziție a celor din sală. Pentru seniori cântă, marțea viitoare, Corina Chiriac.
18 Ian 2018