Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
O nouă campanie pentru tichete sociale
12.01.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 793

Primăria Slatina anunță startul unei noi campanii de depunere a cererilor pentru tichetele sociale care vor ajunge la beneficiari înainte de Paște. Solicitările se depun în perioada 15 ianuarie-28 februarie, la toate cele zece puncte de distribuire deschise și în campaniile anterioare.


 Vor beneficia în continuare de tichete sociale în valoare de 100 de lei persoanele cu handicap grav sau accentuat și pensionarii cu venituri mici. În cazul vârstnicilor, plafonul de venituri s-a mărit, de la 1.000 lei lunar, cât a fost până acum, la 1.200 lei. Cu această măsură, autoritățile își doresc să vină în sprijinul a cât mai mulți pensionari, prin acordarea bonurilor valorice de Paște și de Crăciun.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Sancțiuni în perioada de prohibiție

A început perioada de prohibiție, dar braconierii nu au nicio limită. Jandarmii și reprezentanții Agenției Județene de Vânătoare și Pescuit Sportiv Olt au depistat, săptămâna aceasta, mai multe persoane care pescuiau ilegal. Au fost aplicate sancțiuni, iar uneltele de pescuit au fost confiscate. Autoritățile spun că vor intensifica acțiunile de control în această perioadă de prohibiție, atât ziua, cât și pe timp de noapte, pentru diminuarea braconajului pe râul Olt.
13 Apr 2018