Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
O nouă campanie pentru tichete sociale
12.01.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 802

Primăria Slatina anunță startul unei noi campanii de depunere a cererilor pentru tichetele sociale care vor ajunge la beneficiari înainte de Paște. Solicitările se depun în perioada 15 ianuarie-28 februarie, la toate cele zece puncte de distribuire deschise și în campaniile anterioare.


 Vor beneficia în continuare de tichete sociale în valoare de 100 de lei persoanele cu handicap grav sau accentuat și pensionarii cu venituri mici. În cazul vârstnicilor, plafonul de venituri s-a mărit, de la 1.000 lei lunar, cât a fost până acum, la 1.200 lei. Cu această măsură, autoritățile își doresc să vină în sprijinul a cât mai mulți pensionari, prin acordarea bonurilor valorice de Paște și de Crăciun.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Copiii romi, ajutați să își aleagă o meserie

Copiii romilor din Slatina au văzut cum funcționează o mașină de pompieri, o ambulanță, o autospecială de poliție sau un echipaj de jandarmi. Apoi s-au delectat cu o piesă de teatru jucată de actori romi veniți pentru ei de la București. Toate aceste activități au fost organizate vineri seara, în cadrul unei activități derulate de Partida Romilor, în colaborare cu Direcția de Protecție și Asistență Socială Slatina.
16 Iul 2018