Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Invitați să plătească ratele pentru reabilitare
12.01.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 3673

Slătinenii care au de achitat contribuția pentru reabilitarea termică a blocurilor pe anul acesta sunt așteptați de luni, la sediul Direcției Administrarea Patrimoniului, de pe strada Unirii. 4.200 de slătineni, ale căror blocuri au fost anvelopate prin programul guvernamental sunt pe lista contribuabililor care trebuie să își achite anual ratele. Lor li se vor adăuga locuitorii din alte șapte blocuri, reabilitate cu fonduri europene, care vor fi în plată în curând.


 Locuitorii blocurilor reabilitate termic prin programul guvernamental își pot plăti contribuția pentru anul acesta începând de săptămâna viitoare, anunță reprezentanții Direcției Administrarea Patrimoniului.
Sunt peste 4.000 de slătineni care au beneficiat de reabilitarea termică a imobilelor în care locuiesc, dar și de facilitatea oferită de municipalitate; cea de a plăti în rate contribuția lor la lucrările de izolație. Chiar și în aceste condiții, aproximativ 200 dintre beneficiarii programului de anvelopare nu și-au plătit ratele.
În curând, vor fi înștiințați că trebuie să își achite taxele pentru reabilitare și slătinenii care locuiesc în șapte imobile reabilitate pe fonduri europene.
Pentru blocurile reabilitate pe fonduri europene, rata anuală se poate achita în două tranșe, prima până la 31 martie, iar cealaltă până pe 30 septembrie. În cazul slătinenilor ale căror blocuri au fost anvelopate cu sprijinul Guvernului, rata se achită într-o singură tranșă, până la data de 15 decembrie, pentru anul în curs.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Sancțiuni în perioada de prohibiție

A început perioada de prohibiție, dar braconierii nu au nicio limită. Jandarmii și reprezentanții Agenției Județene de Vânătoare și Pescuit Sportiv Olt au depistat, săptămâna aceasta, mai multe persoane care pescuiau ilegal. Au fost aplicate sancțiuni, iar uneltele de pescuit au fost confiscate. Autoritățile spun că vor intensifica acțiunile de control în această perioadă de prohibiție, atât ziua, cât și pe timp de noapte, pentru diminuarea braconajului pe râul Olt.
13 Apr 2018