Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Barajele și digurile, verificate
13.12.2017
Autor articol: null admin
Vizualizari: 467

Sistemul de Gospodărire a Apelor Olt încheie anul cu lucrări importante de apărare și reparații, dar și lucrări de igienizare pe cursurile de apă, la diguri și baraje. S-a lucrat mult pe Olteț, la Dobrun, dar și la refacerea drumului care traversează barajul Redișoara, de la Deveselu, și la sistemul de drenaj al barajului de la Vlădila.


Cu un plan de lucrări bine stabilit de la începutul anului, angajații Sistemului de Gospodărire a Apelor au reușit să finalizeze toate acțiunile pe care le-au planificat în 2017.
Pe lângă aceste lucrări realizate de specialiștii de la Ape în fiecare an, au mai fost și intervenții punctuale, acolo unde au fost identificate anumite probleme. De exemplu, pe Olteț, în zona localității Dobrun, a fost realizată o lucrare de protecție a malului și tot în această zonă, s-a consolidat o traversă.
Alte lucrări care vizează cursurile de apă și barajele au fost făcute la barajul Redișoara, unde s-a reparat drumul care traversează acumularea de apă.
Tot în acest an s-a refăcut sistemul de drenaj de la barajul Vlădila, iar în prezent se lucrează pentru lărgirea albiei pârâului Sâi, la Sprâncenata.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE