Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Separatoare de sens la Pădurea Sarului
16.11.2017
Autor articol: Dana Mihaila
Vizualizari: 2312

Se montează separatoare de sens la Pădurea Sarului, unde în ultima perioadă au avut loc mai multe accidente de circulație foarte grave. În prezent, acolo se fac lucrări pentru reparația drumului, iar riscul de accidente este și mai mare. Inițiativa montării acestor separatoare îi aparține senatoarei de Olt Siminica Mirea.


Montarea separatoarelor de sens la Pădurea Sarului a început săptămâna aceasta. Angajații de la Secția de Drumuri Naționale amplasează aceste elemente de siguranță în zonele cu probleme unde, numai anul acesta, au avut loc mai multe accidente de circulație foarte grave.
Șoferii spun că montarea acestor separatoare de sens îi ajută foarte mult.
Numai anul acesta, 14 accidente de circulație s-au produs la Pădurea Sarului, iar opt persoane și-au pierdut viața.
Inițiativa montării acestor separatoare aparține senatorului de Olt, Siminica Mirea. Aceasta a făcut o interpelare în Parlament către Ministerul Transporturilor, care a avut efectul scontat.
Separatoarele de sens montate la Pădurea Sarului vor rămâne acolo definitiv.
 

separatoare saru accidente mortale
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024