Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Zeci de floricultori, așteptați la Expo Flora
20.04.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 1906

Ediția a XXIV-a a Expo Flora are loc în perioada 10-13 mai, pe Esplanada Slatinei. Zeci de floricultori, dar și comercianți de obiecte de artizanat, dulciuri și jucării sunt așteptați să își instaleze standurile în cele cinci zile ale expoziției cu parfum de primăvară. Până acum și-au anunțat participarea 20 de agenți economici, numărul lor urmând să crească semnificativ în săptămânile care urmează.


Esplanada Slatinei va fi din nou invadată de mii de flori, aranjamente și arbuști, de dulciuri aromate și obiecte decorative de tot felul, reunite toate sub sigla Expo Flora.
Solicitările din partea celor interesați să își expună marfa la Expo Flora au început să vină deja, la sediul Direcției Generale Economice Slatina.
Comercianții vor avea de achitat o taxă de 15 lei pe zi plus taxa de închiriere a domeniului public, de doi lei pe metrul pătrat pe zi. Anul trecut, Expo Flora a înregistrat peste 50 de expozanți.
 

expo flora 2018 esplanadă
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Se ridică mașini zilnic, la Slatina

Polițiștii locali din Slatina împreună cu angajații Direcţiei Administrare Străzilor şi Iluminatului Public ridică zilnic autoturisme parcate pe trecerea de pietoni sau în intersecții. Numai astăzi, până la prânz, au fost luate șapte mașini. Polițiștii fac apel la proprietari să nu mai parcheze ilegal, pentru că riscă să nu își găsească autovehiculul acolo unde l-au lăsat. Pentru recuperare, proprietarii plătesc o taxă de 150 de lei, plus o amendă care pleacă de la 290 de lei.
14 Mar 2019

Dobrosloveni, campioană la „Cupa Satelor”

Atmosferă superbă, duminică, pe Stadionul „1 Mai” din Slatina, unde s-a disputat finala competiției „Cupa Satelor” 2018-2019. Campioana județului este formația din Dobrosloveni, care va reprezenta Oltul în faza regională a acestui concurs. Festivitatea de premiere a fost oficiată de către președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, care le-a oferit micuților jucători marele trofeu, diplome, medalii și echipament sportiv.
18 Mar 2019