Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Un slătinean, în elita mondială a alergătorilor
11.01.2019
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 280

Ultramaratonistul Vlad Tănase va participa în această vară la una dintre cele mai spectaculoase și mai dure competiții de alergat montan din lume. Slătineanul se află în fața unei noi provocări: va încerca să ducă la capăt o cursă dificilă de 300 km, în cadrul celui mai mare festival mondial al alergătorilor, Ultra-Trail du Mont-Blanc.


PTL (La Petite Trotte à Léon) este cursa supremă a faimosului concurs de alergare montană, Ultra-Trail du Mont-Blanc. Anul acesta, competiția celor mai buni și rezistenți alergători montani din lume are loc în perioada 26 august – 1 septembrie. Printre cei 55 de români care au fost acceptați să ia startul brutalului concurs, se află și slătineanul Vlad Tănase. El va face echipă cu Emilian Croitoru, un român stabilit în Austria, iar împreună vor avea de parcurs 300 km pe trasee necunoscute.
Vlad Tănase nu este un sportiv profesionist, dar pasiunea pentru alergare, perseverența, antrenamentele susținute și ambiția de a-și depăși limitele l-au ajutat pe slătinean să ajungă un nume cunoscut în elita mondială a alergătorilor. În 2017 a terminat proba de Triple IronMan, cel mai dur triatlon din lume, în urma căruia doar șase concurenți dintre cei 16 înscriși inițial au reușit să treacă linia de finish. Pentru rezultatele sale extraordinare, Primăria Slatina i-a acordat în 2018 distincția „Personalitatea anului”.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Se ridică mașini zilnic, la Slatina

Polițiștii locali din Slatina împreună cu angajații Direcţiei Administrare Străzilor şi Iluminatului Public ridică zilnic autoturisme parcate pe trecerea de pietoni sau în intersecții. Numai astăzi, până la prânz, au fost luate șapte mașini. Polițiștii fac apel la proprietari să nu mai parcheze ilegal, pentru că riscă să nu își găsească autovehiculul acolo unde l-au lăsat. Pentru recuperare, proprietarii plătesc o taxă de 150 de lei, plus o amendă care pleacă de la 290 de lei.
14 Mar 2019

Dobrosloveni, campioană la „Cupa Satelor”

Atmosferă superbă, duminică, pe Stadionul „1 Mai” din Slatina, unde s-a disputat finala competiției „Cupa Satelor” 2018-2019. Campioana județului este formația din Dobrosloveni, care va reprezenta Oltul în faza regională a acestui concurs. Festivitatea de premiere a fost oficiată de către președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, care le-a oferit micuților jucători marele trofeu, diplome, medalii și echipament sportiv.
18 Mar 2019