Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Pompierii olteni, la ora bilanțului
10.01.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 181

Mii de intervenții la incendii, pentru salvarea de vieți și bunuri materiale sau la accidente de circulație. Este bilanțul activității Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, instituție care a prezentat astăzi rezultatele obținute în 2018. Șefii Prefecturii Olt și cei ai Consiliului Județean i-au felicitat pe pompierii olteni, pentru curajul, devotamentul și munca lor. Invitat special la eveniment a fost colonelul Mirel Guță, de la Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, care i-a asigurat pe pompierii olteni de tot sprijinul instituției și a promis noi dotări pentru anul acesta.


 Pompierii olteni s-au aflat astăzi la ora bilanțului privind intervențiile desfășurate în anul 2018. Activitatea festivă s-a desfășurat în sala de ședințe a Consiliului Județean Olt. Inspectorul șef Adrian Tănase, șeful Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, a prezentat misiunile care au avut loc anul trecut, în județul Olt. A fost un an plin de intervenții, cele mai multe la incendii, accidente de circulație, dar și la cazuri medicale, paramedicii de la SMURD fiind solicitați în permanență la astfel de misiuni. În cadrul bilanțului au fost prezentate și obiectivele pentru anul acesta.
Prefectul de Olt, Silviu Neacșu și vicepreședintele Consiliului Județean, Virgil Delureanu, i-au felicitat pe pompierii olteni și i-au asigurat de sprijin permanent.
Invitat special la eveniment a fost directorul din cadrul Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, colonelul Mirel Guţă.
Reprezentanții ISU Olt vor să înființeze, în acest an, o nouă bază operațională în județul Olt. Aceasta va funcționa în comuna Dobroteasa și va acoperi intervențiile din nordul județului.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Fost viceprimar, săltat pentru contrabandă de țigări

Captură impresionantă de țigări la Slatina. Peste 1.000 de baxuri de țigarete au fost găsite, astăzi, în șapte mașini parcate în mai multe zone din oraș. Polițiștii de la Crimă Organizată împreună cu mascații au spart geamurile vehiculelor care erau folosite pe post de depozit, pentru a confisca țigările. Patru persoane au fost reținute, iar șeful grupării este afaceristul Jane Miliatru, membru al PNL, fost viceprimar la Milcov.
20 Iun 2019

Viceprimarul contrabandist și soția sa, reținuți

Omul de afaceri Jane Militaru, fost viceprimar în comuna Milcov, a fost reținut de poliție, noaptea trecută, pentru contrabandă cu țigări. Aceeași măsură a fost luată și pentru soția sa, dar și pentru o vânzătoare de la magazinul lor din Slatina. Ei au fost prezentați, astăzi, instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. A patra persoană, un verișor al afaceristului Jane Militaru, are calitatea de martor și nu a fost luată nicio măsură împotriva sa.
21 Iun 2019