Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Pompierii olteni, la ora bilanțului
10.01.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 148

Mii de intervenții la incendii, pentru salvarea de vieți și bunuri materiale sau la accidente de circulație. Este bilanțul activității Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, instituție care a prezentat astăzi rezultatele obținute în 2018. Șefii Prefecturii Olt și cei ai Consiliului Județean i-au felicitat pe pompierii olteni, pentru curajul, devotamentul și munca lor. Invitat special la eveniment a fost colonelul Mirel Guță, de la Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, care i-a asigurat pe pompierii olteni de tot sprijinul instituției și a promis noi dotări pentru anul acesta.


 Pompierii olteni s-au aflat astăzi la ora bilanțului privind intervențiile desfășurate în anul 2018. Activitatea festivă s-a desfășurat în sala de ședințe a Consiliului Județean Olt. Inspectorul șef Adrian Tănase, șeful Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, a prezentat misiunile care au avut loc anul trecut, în județul Olt. A fost un an plin de intervenții, cele mai multe la incendii, accidente de circulație, dar și la cazuri medicale, paramedicii de la SMURD fiind solicitați în permanență la astfel de misiuni. În cadrul bilanțului au fost prezentate și obiectivele pentru anul acesta.
Prefectul de Olt, Silviu Neacșu și vicepreședintele Consiliului Județean, Virgil Delureanu, i-au felicitat pe pompierii olteni și i-au asigurat de sprijin permanent.
Invitat special la eveniment a fost directorul din cadrul Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, colonelul Mirel Guţă.
Reprezentanții ISU Olt vor să înființeze, în acest an, o nouă bază operațională în județul Olt. Aceasta va funcționa în comuna Dobroteasa și va acoperi intervențiile din nordul județului.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Donează haine pentru oamenii străzii!

În timp ce dumneavoastră priviți la televizor într-o cameră confortabilă și călduroasă, afară există oameni care umblă pe străzi fără țintă, pentru că nu au un cămin al lor. Mulți dintre cei fără adăpost nu au haine și încălțăminte pentru iarnă, iar hrană găsesc cu greu în sezonul rece. Reprezentanții Centrului social din cadrul Episcopiei Slatinei și Romanaților întind o mână de ajutor acestor năpăstuiți de soartă și ne îndeamnă să ne îndreptăm gândurile către ei și să începem noul an cu o faptă bună.
10 Ian 2019