Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Pompierii olteni, la ora bilanțului
10.01.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 172

Mii de intervenții la incendii, pentru salvarea de vieți și bunuri materiale sau la accidente de circulație. Este bilanțul activității Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, instituție care a prezentat astăzi rezultatele obținute în 2018. Șefii Prefecturii Olt și cei ai Consiliului Județean i-au felicitat pe pompierii olteni, pentru curajul, devotamentul și munca lor. Invitat special la eveniment a fost colonelul Mirel Guță, de la Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, care i-a asigurat pe pompierii olteni de tot sprijinul instituției și a promis noi dotări pentru anul acesta.


 Pompierii olteni s-au aflat astăzi la ora bilanțului privind intervențiile desfășurate în anul 2018. Activitatea festivă s-a desfășurat în sala de ședințe a Consiliului Județean Olt. Inspectorul șef Adrian Tănase, șeful Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, a prezentat misiunile care au avut loc anul trecut, în județul Olt. A fost un an plin de intervenții, cele mai multe la incendii, accidente de circulație, dar și la cazuri medicale, paramedicii de la SMURD fiind solicitați în permanență la astfel de misiuni. În cadrul bilanțului au fost prezentate și obiectivele pentru anul acesta.
Prefectul de Olt, Silviu Neacșu și vicepreședintele Consiliului Județean, Virgil Delureanu, i-au felicitat pe pompierii olteni și i-au asigurat de sprijin permanent.
Invitat special la eveniment a fost directorul din cadrul Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, colonelul Mirel Guţă.
Reprezentanții ISU Olt vor să înființeze, în acest an, o nouă bază operațională în județul Olt. Aceasta va funcționa în comuna Dobroteasa și va acoperi intervențiile din nordul județului.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Se ridică mașini zilnic, la Slatina

Polițiștii locali din Slatina împreună cu angajații Direcţiei Administrare Străzilor şi Iluminatului Public ridică zilnic autoturisme parcate pe trecerea de pietoni sau în intersecții. Numai astăzi, până la prânz, au fost luate șapte mașini. Polițiștii fac apel la proprietari să nu mai parcheze ilegal, pentru că riscă să nu își găsească autovehiculul acolo unde l-au lăsat. Pentru recuperare, proprietarii plătesc o taxă de 150 de lei, plus o amendă care pleacă de la 290 de lei.
14 Mar 2019

Dobrosloveni, campioană la „Cupa Satelor”

Atmosferă superbă, duminică, pe Stadionul „1 Mai” din Slatina, unde s-a disputat finala competiției „Cupa Satelor” 2018-2019. Campioana județului este formația din Dobrosloveni, care va reprezenta Oltul în faza regională a acestui concurs. Festivitatea de premiere a fost oficiată de către președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, care le-a oferit micuților jucători marele trofeu, diplome, medalii și echipament sportiv.
18 Mar 2019