Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Pericol de inundații în Olt
13.03.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 689

Județul Olt se află sub atenționare hidrologică până mâine seară, la ora 22. Trei cursuri de apă - Vedea, afluenții râului Olt și pârâul Călmățui sunt sub Cod Galben de Inundații, iar pompierii spun că debitele pot fi depășite în orice moment. Mai multe localități sunt în pericol, iar peste 100 de pompieri sunt pregătiți să intervină. Situația este monitorizată de reprezentanții ISU și cei ai Sistemului de Gospodărire a Apelor.


 Plouă încontinuu de seara trecută, iar până pe 14 martie județul Olt se află sub atenționare hidrologică. Potrivit planului de apărare împotriva inundațiilor, reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt au transmis atenționarea către toate primăriile, care trebuie să asigure permanența în această perioadă.
Trei cursuri de apă din Olt sunt în pericol de Inundații: Vedea, afluenții râului Olt și pârâul Călmățui. Reprezentanții ISU spun că pot apărea depășiri ale debitelor și pe alte cursuri de apă mai mici.
Atât reprezentanții ISU Olt, cât și cei ai Sistemului de Gospodărire a Apelor monitorizează permanent situația. O altă atenționare de vreme rea a fost emisă astăzi pentru județul Olt, în intervalul orar 12.15 - 18.00. Au fost anunțate intensificări ale vântului care au atins la rafală 55-60 de kilometri la oră.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Slatina: Se construiește un bloc ANL pentru medici

Agenția Națională pentru Locuințe a desemnat constructorul și proiectantul pentru ridicarea unui bloc ANL de 20 de locuințe, în Slatina. Imobilul va fi construit din bani de la Guvern și va fi oferit spre închiriere cadrelor medicale din Sănătate. Primăria Slatina va asigura, din bugetul local, fondurile pentru rețelele de utilități. Un proiect în acest sens va fi supus aprobării Consiliului Local, în următoarea ședință.
21 Mar 2018