Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Onor, eroilor noștri
17.05.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 156

Ziua Eroilor a fost comemorată și la Slatina. Autoritățile locale, dar și cele județene au participat la ceremonialul militar și religios la Cimitirul Eroilor, unde au adus un pios omagiu celor care s-au luptat cu prețul vieții lor pentru pământul țării. După depunerea coroanelor de flori la monumentul din curtea cimitirului, toți cei prezenți au asistat la o paradă militară.


 Ziua Eroilor, sărbătoare națională a poporului român, este celebrată în fiecare an de ziua Înălțării Domnului. Autoritățile publice județene și municipale au comemorat această zi prin depunerea de coroane și jerbe de flori. După prezentarea onorului au urmat un moment de reculegere și o slujba de pomenire a eroilor neamului.
La eveniment au participat și reprezentanții Asociației Veteranilor de Război.
Manifestările organizate de Ziua Eroilor au continuat cu defilarea detașamentului de onoare pe acordurile fanfarei Lyra.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Cartierul Progresul - zonă de (ne)siguranță

Zona Progresul este atent monitorizată de poliție. Timp de o lună, oamenii legii acționează pe toate străzile, atât în sistem propriu, dar și împreună cu Jandarmeria și Poliția Locală, pentru a preveni furturile și faptele antisociale. De la începutul anului, în cartierul Progresul au avut loc zeci de furturi din autoturisme, poșete și buzunare, dar și distrugeri și fapte cu violență. Polițiștii vor să prevină aceste infracțiuni și să transforme zona Progresul într-o zonă de siguranță.
21 Mai 2018

Școala „Constantin Brâncoveanu”, în sărbătoare

A fost o sărbătoare cu dublă semnificație astăzi, pentru elevii și profesorii Școlii Gimnaziale „Constantin Brâncoveanu”, din Slatina, care au celebrat 31 de ani de la înființarea instituției de învățământ și 21 de ani de când aceasta poartă numele domnitorului Constantin Brâncoveanu. Pentru acest moment, organizatorii au pregătit un program artistic, o coregrafie inedită cu baloane, o paradă pe străzile orașului și au premiat copiii care au obținut rezultate bune la concursurile școlare.
21 Mai 2018

Planuri pentru Baza sportivă de la Școala 5

Baza sportivă de lângă Școala 5 ar putea redeveni locul în care copiii și tinerii din Slatina să joace fotbal, cum jucau cu ani în urmă. Terenul și tribunele, lăsate în paragină, aparțin Ministerului Tineretului și Sportului, dar municipalitatea speră într-o schimbare a legislației, care să permită preluarea acestor baze. La Slatina, primăria vrea să refacă terenul și tribunele, după ce va amenaja sub ele o parcare.
23 Mai 2018