Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Onor, eroilor noștri
17.05.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 179

Ziua Eroilor a fost comemorată și la Slatina. Autoritățile locale, dar și cele județene au participat la ceremonialul militar și religios la Cimitirul Eroilor, unde au adus un pios omagiu celor care s-au luptat cu prețul vieții lor pentru pământul țării. După depunerea coroanelor de flori la monumentul din curtea cimitirului, toți cei prezenți au asistat la o paradă militară.


 Ziua Eroilor, sărbătoare națională a poporului român, este celebrată în fiecare an de ziua Înălțării Domnului. Autoritățile publice județene și municipale au comemorat această zi prin depunerea de coroane și jerbe de flori. După prezentarea onorului au urmat un moment de reculegere și o slujba de pomenire a eroilor neamului.
La eveniment au participat și reprezentanții Asociației Veteranilor de Război.
Manifestările organizate de Ziua Eroilor au continuat cu defilarea detașamentului de onoare pe acordurile fanfarei Lyra.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Donează haine pentru oamenii străzii!

În timp ce dumneavoastră priviți la televizor într-o cameră confortabilă și călduroasă, afară există oameni care umblă pe străzi fără țintă, pentru că nu au un cămin al lor. Mulți dintre cei fără adăpost nu au haine și încălțăminte pentru iarnă, iar hrană găsesc cu greu în sezonul rece. Reprezentanții Centrului social din cadrul Episcopiei Slatinei și Romanaților întind o mână de ajutor acestor năpăstuiți de soartă și ne îndeamnă să ne îndreptăm gândurile către ei și să începem noul an cu o faptă bună.
10 Ian 2019