Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ninsori, viscol și polei în Olt
09.01.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1458

Se întorc ninsorile din noaptea aceasta. Agenția Națională de Meteorologie a emis astăzi o atenționare de ninsori, viscol și poliei, valabilă pentru toată țara.


Astfel, începând din această seară, de la ora 22 și până vineri, 11 ianuarie, ora 12.00, va fi iarnă în toată regula. Fenomenele vizate sunt ninsori și strat nou de zăpadă, intensificări ale vântului, precipitații mixte și polei. Informarea a fost transmisă către Comitetele Locale pentru Situații de Urgență din județul Olt, pentru a lua măsurile necesare, dar și către societățile care se ocupă de deszăpezirea drumurilor.  

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Se ridică mașini zilnic, la Slatina

Polițiștii locali din Slatina împreună cu angajații Direcţiei Administrare Străzilor şi Iluminatului Public ridică zilnic autoturisme parcate pe trecerea de pietoni sau în intersecții. Numai astăzi, până la prânz, au fost luate șapte mașini. Polițiștii fac apel la proprietari să nu mai parcheze ilegal, pentru că riscă să nu își găsească autovehiculul acolo unde l-au lăsat. Pentru recuperare, proprietarii plătesc o taxă de 150 de lei, plus o amendă care pleacă de la 290 de lei.
14 Mar 2019

Dobrosloveni, campioană la „Cupa Satelor”

Atmosferă superbă, duminică, pe Stadionul „1 Mai” din Slatina, unde s-a disputat finala competiției „Cupa Satelor” 2018-2019. Campioana județului este formația din Dobrosloveni, care va reprezenta Oltul în faza regională a acestui concurs. Festivitatea de premiere a fost oficiată de către președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, care le-a oferit micuților jucători marele trofeu, diplome, medalii și echipament sportiv.
18 Mar 2019