Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Măsurători pe traseul drumului expres
06.11.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 523

Firma care se va ocupa de proiectarea Drumului Expres Craiova-Slatina Pitești a făcut deja primele vizite pe teren, pentru a analiza traseul șoselei de mare viteză, așa cum rezultă din studiul de fezabilitate. Sunt șapte localități din Olt pe suprafața cărora va trece drumul. Parcelele afectat au fost cadastrate și sunt, în mare parte, din extravilanul localităților, cu excepția comunei Bîrza, unde vor fi afectate trei case dacă traseul va rămâne cel stabilit inițial.


Cu proiectant și constructor desemnați pentru Drumul Expres Craiova-Slatina Pitești, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere așteaptă rezultatele măsurătorilor realizate pe teren. Traseul stabilit inițial în studiul de fezabilitate ar putea suferi unele modificări, în funcție de amplasamentele afectate de construcția drumului. În comuna Bîrza, spre exemplu, șoseaua ar trece peste trei case, conform proiectului pe care îl dețin autoritățile locale. Edilul Marin Vlăduț spune că a trimis o notificare la compania de drumuri și speră să obțină devierea traseului.
Firma care se va ocupa de proiectare, Consitrans, și-a trimis deja oamenii pe teren să vadă traseul șoselei, nu numai la Bîrza ci și în alte localități, însă primarii nu știu care este scopul acestor vizite și măsurători.
După ce va aduna toate datele din teren, proiectantul va merge cu schițele la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, pentru a stabili traseul final. Reprezentanții companiei spun că acesta ar putea fi modificat, în funcție de măsurătorile și concluziile specialiștilor în proiectare.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE