Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Mărțișoare cu dragoste
27.02.2019
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 139

Biblioteca Județeană Ion Minulescu și copiii care fac parte din Clubul „Talente de năzdrăvani” pregătesc o surpriză pentru slătineni. Vor să aducă mai devreme cu o zi primăvara și să ofere celor pe care îi vor întâlni pe stradă, câte un mărțișor creat în atelierul Bibliotecii.


Zilele acestea atelierul „Turtița năzdrăvană” din cadrul Bibliotecii Județene Ion Minulescu este locul preferat de copiii care își doresc să ofere celor dragi un cadou special de 1 Martie. Din aluat sărat și colorat, mânuțele lor reușesc să creeze, cu dragoste, mărțișoare unicat.
Acțiunea Bibliotecii Județene Ion Minulescu face parte dintr-o campanie de promovare a cititului, anul 2019 fiind declarat Anul Cărții. Cei de aici vă invită la lectură și vă urează o primăvară frumoasă.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Sătenii din Nadăș, din nou la Tribunalul Olt

Peste 50 de săteni din Nadăș, județul Arad, au venit, din nou, astăzi, al Tribunalul Olt. Instanța a judecat contestaţia în anulare, formulată de localnici în urma deciziei prin care aproape întreaga localitate a fost retrocedată unei singure familii. Astfel, disperați că își vor pierde casele și terenurile, oamenii, însoțiți și de tineri din localitate, au venit în această dimineață, la Slatina, să asiste la ședința de judecată.
15 Mai 2019

Păstrăvul de Ianca, renumit în Oltenia

Păstrăvul de pe malul Dunării, mai exact din comuna Ianca, este din ce în ce mai căutat. Persoane din toată Oltenia vin aici să cumpere pește proaspăt și ieftin, cu doar 19 lei kilogramul. Aflată în administrarea Direcției Silvice Olt, Păstrăvăria Ianca este o mândrie pentru autoritățile locale. Edilul spune că vânzările sunt masive. În jur de două tone de pește pe lună sunt cumpărate de olteni, pentru consum propriu sau organizarea unor evenimente.
14 Mai 2019