Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Mărțișoare cu dragoste
27.02.2019
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 147

Biblioteca Județeană Ion Minulescu și copiii care fac parte din Clubul „Talente de năzdrăvani” pregătesc o surpriză pentru slătineni. Vor să aducă mai devreme cu o zi primăvara și să ofere celor pe care îi vor întâlni pe stradă, câte un mărțișor creat în atelierul Bibliotecii.


Zilele acestea atelierul „Turtița năzdrăvană” din cadrul Bibliotecii Județene Ion Minulescu este locul preferat de copiii care își doresc să ofere celor dragi un cadou special de 1 Martie. Din aluat sărat și colorat, mânuțele lor reușesc să creeze, cu dragoste, mărțișoare unicat.
Acțiunea Bibliotecii Județene Ion Minulescu face parte dintr-o campanie de promovare a cititului, anul 2019 fiind declarat Anul Cărții. Cei de aici vă invită la lectură și vă urează o primăvară frumoasă.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Evadat fugărit pe străzile Slatinei

Urmărire ca în filme pe străzile Slatinei. Nu cu mașina, ci pe jos. Un evadat care a fugit din spital a fost prins de un polițist local, după ce acesta a alergat după el aproape un kilometru. Individul se afla în arest preventiv pentru tâlhărie și le-a spus polițiștilor care îl păzeau că merge la toaletă. A fugit însă, cu tot cu polițiștii după el, fiind prins și încătușat în centrul orașului de un echipaj de la Poliția Locală Slatina.
15 Iul 2019