Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Proiectul județean al CAO prinde contur
30.04.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 883

Proiectul Companiei de Apă Olt ce are ca obiectiv principal extinderea rețelei de apă și canalizare în Slatina și în alte 24 de localități din județ prinde contur. Ieri a fost semnat primul, din cele două contracte, pentru asistență tehnică pentru managementul proiectului și are o durată de 39 de luni. Lucrările ulterioare vor presupune investiții în stații de tratare, dar și în rețelele de apă și canalizare.


Compania de Apă Olt a anunțat, printr-un comunicat de presă, faptul că ieri s-a semnat primul contract de servicii de asistența tehnică. Contractul constă în prestarea de servicii specifice pentru managementul proiectului, cum ar fi actualizarea Master Planului Județean, sprijinul în delegarea de gestiune sau realizarea de activități de diseminare și popularizare a proiectul în rândul cetățenilor.
„Valoarea contractului este de 2.784.625,08 lei fără TVA, din care, conform schemei de finanţare, 85% reprezintă finanţare nerambursabilă de la Uniunea Europeana, 13% constituie co-finantare naţională si 2% constituie co-finantare Buget Local. Durata de execuţie a Contractului este de 39 luni.” , se arată în comunicatul de presă al Companiei de Apă.
Este cel mai mare proiect derulat în județ cu fonduri europene, iar acesta începe să prindă contur. La finalul lucrărilor, localitățile Slatina, Caracal, Balș, Corabia, Drăgănești-Olt, Dăneasa, Scornicești, Potcoava, Piatra-Olt, Găneasa, Gostavățu, Băbiciu, Scărișoara, Dobrosloveni, Fărcașele, Izbiceni, Giuvărăști, Tia-Mare, Rusănești, Șerbănești, Crîmpoia, Vișina, Bălteni, Perieți, și Schitu vor beneficia de rețele de apă potabilă și canalizare.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: Asistența socială, la un pas de colaps

Persoanele instituționalizate și angajații din cadrul Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului Olt sunt din nou abandonați de Guvern. Și asta pentru că fondurile alocate acestui domeniu atât de important au fost insuficiente, iar instituția a funcționat cu bani de la Consiliul Județean Olt. Sumele acoperă însă cheltuielile doar până la jumătatea lunii august. Reprezentanții DGASPC Olt speră într-o rectificare bugetară care să țină cont de nevoile beneficiarilor.
29 Iun 2020