Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Iubitorii de animale, așteptați la târgul de adopții
11.01.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 213

Dacă sunteți iubitor de animale și vă doriți să luați acasă un cățel, în weekend aveți această posibilitate. Reprezentanții Serviciului de Gestionare a Câinilor fără Stăpân Slatina organizează, sâmbătă, 12 ianuarie, un târg de adopții canine. 60 de căței așteaptă să își găsească o familie. Adopția este gratuită, iar cei care vor lua un patruped acasă vor primi și un cadou din partea organizatorilor.


Primul târg de adopții canine din Slatina are loc mâine. Iubitorii de animale sunt așteptați la Serviciul de Gestionare a Câinilor fără Stăpân de la Sărăcești, unde zeci de căței așteaptă să își găsească o familie. Târgul este deschis între orele 10.00 – 14.00.
Cei interesați să adopte un cățel trebuie să îndeplinească anumite condiții. Sunt necesare trei documente, unul dintre acestea prin care să facă dovada că au venituri, pentru a putea îngriji patrupedul.
Reprezentanții Serviciului de Gestionare a Câinilor fără Stăpân Slatina speră ca acțiunea care va avea loc mâine să aibă succes.
În prezent, la adăpostul de la Sărăcești există 60 de căței. Aceștia primesc hrană specială, sunt îngrijiți și iubiți de angajații serviciului.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE