Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Iubitorii de animale, așteptați la târgul de adopții
11.01.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 207

Dacă sunteți iubitor de animale și vă doriți să luați acasă un cățel, în weekend aveți această posibilitate. Reprezentanții Serviciului de Gestionare a Câinilor fără Stăpân Slatina organizează, sâmbătă, 12 ianuarie, un târg de adopții canine. 60 de căței așteaptă să își găsească o familie. Adopția este gratuită, iar cei care vor lua un patruped acasă vor primi și un cadou din partea organizatorilor.


Primul târg de adopții canine din Slatina are loc mâine. Iubitorii de animale sunt așteptați la Serviciul de Gestionare a Câinilor fără Stăpân de la Sărăcești, unde zeci de căței așteaptă să își găsească o familie. Târgul este deschis între orele 10.00 – 14.00.
Cei interesați să adopte un cățel trebuie să îndeplinească anumite condiții. Sunt necesare trei documente, unul dintre acestea prin care să facă dovada că au venituri, pentru a putea îngriji patrupedul.
Reprezentanții Serviciului de Gestionare a Câinilor fără Stăpân Slatina speră ca acțiunea care va avea loc mâine să aibă succes.
În prezent, la adăpostul de la Sărăcești există 60 de căței. Aceștia primesc hrană specială, sunt îngrijiți și iubiți de angajații serviciului.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Se ridică mașini zilnic, la Slatina

Polițiștii locali din Slatina împreună cu angajații Direcţiei Administrare Străzilor şi Iluminatului Public ridică zilnic autoturisme parcate pe trecerea de pietoni sau în intersecții. Numai astăzi, până la prânz, au fost luate șapte mașini. Polițiștii fac apel la proprietari să nu mai parcheze ilegal, pentru că riscă să nu își găsească autovehiculul acolo unde l-au lăsat. Pentru recuperare, proprietarii plătesc o taxă de 150 de lei, plus o amendă care pleacă de la 290 de lei.
14 Mar 2019

Dobrosloveni, campioană la „Cupa Satelor”

Atmosferă superbă, duminică, pe Stadionul „1 Mai” din Slatina, unde s-a disputat finala competiției „Cupa Satelor” 2018-2019. Campioana județului este formația din Dobrosloveni, care va reprezenta Oltul în faza regională a acestui concurs. Festivitatea de premiere a fost oficiată de către președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, care le-a oferit micuților jucători marele trofeu, diplome, medalii și echipament sportiv.
18 Mar 2019