Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Grindina a făcut prăpăd la Movileni
16.05.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 2106

Grindina a făcut ravagii, seara trecută, în localitatea Movileni. Mai multe culturi agricole, dar și acoperișurile câtorva case au fost afectate de ploaia cu gheață. Reprezentanții primăriei, împreună cu autoritățile județene, au mers astăzi în teren, pentru a evalua situația.


 Suprafețe întregi de roșii, viță de vie, pomi fructiferi și culturile din câmp au fost afectate de grindina care a căzut, aseară, în localitatea Movileni. Pagube s-au înregistrat și la câteva case, care s-au ales cu acoperișul distrus.
Autoritățile locale și județene au mers în zona afectată, pentru a evalua pagubele.
Până astăzi, județul Olt s-a aflat sub atenționare cod galben de ploi însemnate cantitativ și fenomene meteo imediate.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Cartierul Progresul - zonă de (ne)siguranță

Zona Progresul este atent monitorizată de poliție. Timp de o lună, oamenii legii acționează pe toate străzile, atât în sistem propriu, dar și împreună cu Jandarmeria și Poliția Locală, pentru a preveni furturile și faptele antisociale. De la începutul anului, în cartierul Progresul au avut loc zeci de furturi din autoturisme, poșete și buzunare, dar și distrugeri și fapte cu violență. Polițiștii vor să prevină aceste infracțiuni și să transforme zona Progresul într-o zonă de siguranță.
21 Mai 2018

Școala „Constantin Brâncoveanu”, în sărbătoare

A fost o sărbătoare cu dublă semnificație astăzi, pentru elevii și profesorii Școlii Gimnaziale „Constantin Brâncoveanu”, din Slatina, care au celebrat 31 de ani de la înființarea instituției de învățământ și 21 de ani de când aceasta poartă numele domnitorului Constantin Brâncoveanu. Pentru acest moment, organizatorii au pregătit un program artistic, o coregrafie inedită cu baloane, o paradă pe străzile orașului și au premiat copiii care au obținut rezultate bune la concursurile școlare.
21 Mai 2018

Planuri pentru Baza sportivă de la Școala 5

Baza sportivă de lângă Școala 5 ar putea redeveni locul în care copiii și tinerii din Slatina să joace fotbal, cum jucau cu ani în urmă. Terenul și tribunele, lăsate în paragină, aparțin Ministerului Tineretului și Sportului, dar municipalitatea speră într-o schimbare a legislației, care să permită preluarea acestor baze. La Slatina, primăria vrea să refacă terenul și tribunele, după ce va amenaja sub ele o parcare.
23 Mai 2018