Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Covid 19│Cezieni în mov, Slatina și Caracal în roșu
24.09.2021
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 1487

O localitate în carantină totală, două în parțială și 28 cu măsuri specifice. Este scenariul cu care se confruntă județul Olt, astăzi, când rata de infectare a ajuns la 2,21, printre cele mai mari din perioada pandemiei. În ședința de astăzi a Comitetului pentru Situații de Urgență s-au stabilit și restricțiile pentru fiecare localitate în parte.


 Cezieni. Localitatea iilor este, astăzi, comuna cu cea mai mare rata de infectare, 8,71 cazuri la mia de locuitori. În ședința de astăzi a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Olt s-a stabilit intrarea în scenariul „mov”.
Localitățile Deveselu și Studina vor avea și ele parte de restricții. Singura diferență este aceea că aici vor intra în vigoare doar în zilele de vineri, sâmbătă și duminică.
La Slatina, indicele de infectare a explodat la 3,4 cazuri la mia de locuitori, iar membri Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Olt au stabilit introducerea unor restricții suplimentare, începând de mâine, 25 septembrie.
Rata de infectare la nivelul județului Olt a ajuns, astăzi, la 2,21 cazuri la mia de locuitori, fiind printre cele mai mari valori înregistrate de la începutul pandemiei.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt│Sute de infecții respiratorii și pneumonii

Sute de olteni au fost diagnosticați cu viroze, în ultimele zile. Reprezentanții DSP Olt spun că cea mai afectată categorie este grupa de vârstă 0-19 ani. Majoritatea se tratează acasă, puțini fiind cei cu formă severă de boală, care au necesitat internarea. Astfel, din cele peste 500 de cazuri de viroze respiratorii înregistrate în ultima săptămână în județul Olt, 53 de pacienți au necesitat supraveghere și tratament în spital.
19 Oct 2021