Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Cod Galben de ploi și inundații
12.03.2018
Autor articol: Olt Tv
Vizualizari: 1533

Autoritățile județene și locale sunt în alertă din cauza unor fenomene hidrologice periculoase care se vor produce în următoarele două zile, transmite Inspectoratul pentru Situații de Urgență Olt.


 Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor a emis o atenționare Cod Galben pentru intervalul 12 martie, ora 16, 14 martie, ora 22, pentru bazinele Olt, Călmățui și Vedea. Mai multe județe vor fi afectate, printre care și Oltul, de scurgeri importante pe versanți, torenți și pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundații locale și creșteri de debite cu posibile depășiri ale cotelor de apărare.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Slatina: Se construiește un bloc ANL pentru medici

Agenția Națională pentru Locuințe a desemnat constructorul și proiectantul pentru ridicarea unui bloc ANL de 20 de locuințe, în Slatina. Imobilul va fi construit din bani de la Guvern și va fi oferit spre închiriere cadrelor medicale din Sănătate. Primăria Slatina va asigura, din bugetul local, fondurile pentru rețelele de utilități. Un proiect în acest sens va fi supus aprobării Consiliului Local, în următoarea ședință.
21 Mar 2018